وکیل تنفیذ وصیت نامه در مشهد | 09155129243

وکیل تنفیذ وصیت نامه در مشهد 

وکیل تنفیذ وصیت نامه در مشهد | 09155129243

بازدیدها : 2119 بازدید

وکیل تنفیذ وصیت نامه در مشهد 

برای درخواست وکیل تنفیذ وصیت نامه در مشهد و مشاوره

با وکلای متخصص و با تجربه گروه وکلای توانا در زمینه وصیت و ارث و تقسیم ترکه ، با شماره 09155129243 و 09306924956 تماس بگیرید.

گروه وکلای توانا اماده است تا بهترین مشاوره را به شما ارایه دهند  و بهترین وکلای ایران برای پیگیری پرونده شما اماده خدمت هستند.

وکیل تنفیذ وصیت نامه در مشهد

برترین وکیل در مشهد

تعریف وصیت :

وصیت آن است که انسان برای بعد از مرگش سفارش کند که کاری یا اموری را برای وی انجام دهیم ، یا اموال و دارایی وی برای کسی باشد . اقسام وصیت در ماده 826 قانون مدنی بیان شده است . این ماده بیان میدارد وصیت تملیکی عبارت است از کسی عین یا منفعتی را از مال خود برای بعد از فوتش به دیگری تملیک کند . شخصی

نمی تواند برای بعد از فوتش نسبت به کلیه اموال خود وصیت نماید .

چرا که وصیت فقط تا یک سوم اموال نافذ است و برای بیشتر از آن در صورتی که سایر ورثه تنفیذ نمایند ، ایرادی ندارد و الا نافذ نخواهد بود . وصیت کننده را موصی و کسی که وصیت تملیکی به نفع او شده موصی له و مورد وصیت را موصی به و کسی که به موجب وصیت عهدی ولی بر مورد ثلث یا بر صغیر قرار داده میشود ، وصی نامیده میشود .بنابراین مالی که وصیت میشود باید شخص نسبت به آن مالکیت داشته باشد . وصیت تملیکی به صورت عقد معوض مثلا بیع ، در نمی آید . ولی شرط عوض در ان منافاتی با مجانی بودن ندارد . و مالی را متعلق به غیر است را نمی شود به عنوان مال خود وصیت کرد .

وکیل تنفیذ وصیت نامه در مشهد

گروه وکلای توانا

وصیت عهدی عبارت است از اینکه :

شخصی یک یا چند نفر را برای انجام امر یا اموری یا تصرفات دیگری مامور نماید . تملیک به موجب وصیت محقق نمیشود . مگر با قبول موصی له پس از فوت موصی ( ماده 827 قانون مدنی ) .مطابق ظاهر ماده وصیت تملیکی عقد است و نیاز به موافقت موصی له دارد . در اینکه آیا قبول موصی له باعث تحقق تملیک نسبت به آینده میشود یا تملیک از زمان فوت محقق میشود اختلاف است . باید گفت چون ما قبول موصی له را لازم میدانیم از زمان قبول است که مالکیت منتقل میشود . رو قبل از آن هیچ انتقالی

صورت نمیگیرد. مگر قصد مشترک طرفین به گونه ای دیگر باشد .

تایید یا تنفیذ وصیت نامه توسط دادگاه :

طبق ماده 291 قانون امور حسبی و رای وحدت رویه هیات عمومی دیوان عالی کشور

وصیت نامه عادی در صورتی قابلیت تایید و تنفیذ از ناحیه محکمه را دارد که از ناحیه اشخاص ذینفع به صحت آن اقرار شود. در غیر این صورت حتی اگر ادله اثباتی برای صحت وصیت نامه عادی وجود داشته باشد ،محکمه حق تایید و تنفیذ وصیت نامه را نخواهد داشت.

وکیل تنفیذ وصیت نامه در مشهد

گروه وکلای توانا

اهلیت موصی :

اهلیت موصی در زمان انشای وصیت معتبر است . و ضرورتی ندارد که تا زمان مرگ او باقی بماند .اما موصی له هم در لحظه ی انشای وصیت و هم در لحظه ی فوت موصی باید اهلیت تملک داشته باشد .و الا وصیت صحیح نیست .وصیت به مالی که وثیقه طلب دیگری است صحیح است ( هر چند عده ای عقیده بر غیر نافذ بودن دارند ) .به نظر میرسد که تعارضی نباشد و حق طلبکار مقدم بر موصی له است .

برای اینکه در پرونده های وصیت و ارث موفق شوید با وکیل تنفیذ وصیت نامه در مشهد تماس بگیرید .

گروه وکلای توانا ، این افتخار را دارد که وکیل تنفیذ وصیت نامه در مشهد را به شما معرفی کند .

جهت وکالت و مشاوره با وکیل تنفیذ وصیت نامه در مشهد با ما تماس بگیرید .

وکیل تنفیذ وصیت نامه در مشهد 
اگر وصیت توسط اشخاص ذینفع تایید نشود دادگاه نمی تواند حکم به تنفیذ صادر نماید

تماس با وکیل پایه یک دادگستری در امور ارث و وصیت : 09155129243 و 09306924956

وکیل تنفیذ وصیت نامه در مشهد

وکیل ارث در مشهد

شرایط موصی به :

1- موصی به باید مالیت داشته باشد ( چون نتیجه ی وصیت تملیکی انتقال مالکیت است )

2- به لحاظ قانونی قابلیت نقل و انتقال را داشته باشد . ( مثلا مال موقوفه نباشد ) موصی باید مال خودش را وصیت کند .

مثال :

آقای الف به آقای ب ماشین آقای ج را وصیت میکند و میگوید این ماشین بعد از فوتم مال تو باشد . این وصیت به مال غیر است و این نوع وصیت حتی با اجازه مالک باطل است ، علت بطلان را باید در تعریف وصیت تملیکی جست و جو کرد ، به لحاظ حقوقی عملی وصیت است که کسی مالی را از اموال خودش وصیت کند . در این فرض حتی اگر مالک راضی باشد و بگوید اشکالی ندارد که آن مال جزء اموال و دارایی ما نمیشود . و نمیتوانیم بگوییم که شبیه معامله فضولی است .

ورود به سایت معرفی وکیل در سراسر کشور ( ثنا وکیل )

وکیل تنفیذ وصیت نامه در مشهد

بهترین وکیل در مشهد

رجوع از وصیت :

آیا رجوع امکان دارد ؟ بله زیرا فلسفه ی وصیت اجرای خواست و اراده ی موصی بعد از فوتش است . و اگر نتواند رجوع کند چیزی را داریم بعد از فوت به آن عمل میکنیم که مطابق خواست موصی نیست . رجوع قابل اسقاط نیست ، رجوع حق نیست بلکه حکم است . رجوع هم در وصیت تملیکی اجرا میشود و هم در وصیت عهدی . بعد از رجوع انشاء از بین میرود و وصیتی وجود ندارد و موصی له نمیتواند با قبول چیزی را تملک کند .چون وصیتی وجود ندارد .

اما از اقراری که ضمن وصیت شده است نمیتوان رجوع کرد . مثلا در ضمن وصیت اقرار میکند که به فلانی 10 میلیون تومان بدهکار است و بعد موصی از وصیت رجوع کند این بند از وصیت چون اقرار به دین است از بین نمیرود .

نکته : اگر موصی مالی را وصیت کند و بعد  آن را بفروشد ، فروش صحیح است  واین همان رجوع از وصیت است .

حدود نفوذ وصیت در ترکه :

وصیت یه نوع تصرف در مال است ،بنابر نظر مشهور فقها انسان میتواند همه مال را وصیت کند ( قاعده تسلیط ) . اما به جهت رعایت حال وراث وصیت تا ثلث ترکه محدود شده است . و مازاد بر آن غیر نافذ است مگر وراث مازاد آن را تنفیذ کنند .

وکیل تنفیذ وصیت نامه در مشهد

وکیل امور حسبی در مشهد

ویدئو مربوط به وصیت و ارث با توضیح وکیل پایه یک دادگستری

 

 

مطابق قانون امور حسبی 3 نوع وصیت نامه وجود دارد :

1- وصیت نامه رسمی : اعتبار آن طوری است که برای اسناد تنظیم شده در دفاتر اسناد رسمی مقرر است

2- وصیت نامه خود نوشت : در صورتی معتبر است که تمام آن به خط موصی نوشته شده ،و دارای تاریخ و روز و ماه و سال و دارای امضای موصی باشد .

3- وصیت نامه سری : ممکن است به خط موصی یا خط دیگری باشد ولی به هر حال باید به امضای موصی برسد .و به ترتیبی که برای امانت اسناد در قانون ثبت اسناد مقرر شده در اداره ثبت اقامتگاه موصی یا محل دیگری که در آیین نامه وزارت دادگستری معین میشود ، امانت گذارده میشود .به نظر میرسد وصیتی که به صورت رسمی نوشته شود از اعتبار بالایی برخوردار است و مانند اسناد رسمی لازم الاجرا میباشد .محاکم نیز در قبول آن تردیدی ندارند چون سند رسمی است بر خلاف وصیت

نامه عادی که باید اصالت آن به اثبات برسد .

وکیل تنفیذ وصیت نامه در مشهد

وکیل در مشهد

پرسش و پاسخ 

سوال 1:

اگر شخصی مال خود را به نفع محجور وصیت کند آیا این وصیت صحیح است ؟

جواب :

بله ، زیرا موصی له اهلیت استیفا دارد و دارد مالی را مجانا تملک میکند و به ضررش نمیباشد اما تا قبول نکند تملکی حاصل نمیشود . اما اگر موصی له محجور صغیر غیر ممیز یا مجنون باشد ،چون قصد قبول ندارند تملکی حاصل نمیشود هرچند به نفعش باشد ، چون قبولی واقع نمیشود و به جایش ولی یا قیم باید قبول کند .

وکیل تصرف غیرقانونی اموال دولتی مشهد

سوال 2:

متوفایی در زمان حیاتش وصیت می کند که از کل اموالم مبلغ یک میلیارد تومان به پسر بزرگم بدهیدکه این مبلغ را می خواهم که بعد از مرگم مال او باشد و میلغ دویست میلیون تومان به پسر کوچکم بدهید که این مبلغ متعلق به او است و نتوانستم خودم به او بپردازم و زمان فوت تمام اموال ایشان مبلغ دو میلیارد و پانصد میلیون تومان محاسبه و کارشناسی شده است با توجه به اینکه بجز دو پسر تعداد یک پسر شیرخوار و یک همسر و یک دختر هم دارد آیا وصیت صحیح است یا خیر ؟

پاسخ :

وصیت برای ثلث اموال یعنی یک سوم آن صحیح است و بیشتر از آن با اجازه وراث صحیح است و اگر تنفیذ نکند در آن قسمت باطل می شود زمانی که شخصی فوت می کند ابتدا دیون او را باید پرداخت کرد آنچه که در سوال آمده است ظاهرا ایشان به پسر کوچکش مبلغ دویست میلیون تومان بدهکار است لذا از کل دو میلیارد و پانصد

میلیون تومان باید اول این دویست میلیون تومان پرداخت شود

اگر دین دیگری نداشته باشد ترکه دو میلیون دو میلیارد سیصد میلیون تومان است که فقط تا یک سوم آن می توان به پسر بزرگ داد و اگر بخواهند تا مبلغ یک میلیارد تومان به وی داد شود باید وراث اجازه دهند والا نسبت به مازاد ثلث ترکه متوفی اختیاری برای وصیت نداشته و باطل است آنچه که باقی می ماند بین تمام وراث تقسیم می شود همسر فرض برات ثمن ترکه به وی تعلق می گیرد و مابقی بین پسران و دختران بطوریکه سهم هر پسر دو برابر دختر است تقسیم می شود

وکیل تنفیذ وصیت نامه در مشهد

وکیل خوب در مشهد

ثنا وکیل بهترین وکلای متخصص را در زمینه های مختلف در اختیار شما قرار می دهد 09155129243 و 09306924956

برای وکالت پرونده تان به گروه وکلای عدالت جو و گروه وکلای توانا مراجعه نمایید

تنفیذ وصیت نامه بطور کلی به چه معنی می باشد؟

چنانچه شخص متوفی پیش از مرگ بیش از اخراج ثلث ترکه خودش را به واسطه وصیت نامه به دیگری انتقال دهد، قانون اجازه انتقال بیش از ثلث ترکه را به موصی له

نمی‌دهد. مگر آنکه وراث نسبت به انتقال بیش از ثلث اموال متوفی به موصی له رضایت دهند.

چنانچه وراث اذن درانتقال بیش از ثلث وصیت نامه به موصی له را ندهند، عدم نفوذ

وصیت نامه تحقق خواهد یافت و به عبارتی باعث ابطال وصیت نامه خواهد شد. ولی

چنانچه موصی بیش از ثلث اموال خود را به وسیله وصیت نامه به دیگری انتقال دهد و

وراث نسبت انتقال این مال که بیش از ثلث ترکه می باشد، رضایت دهند. تمام آنچه

که وصیت شده به موصی له انتقال خواهد یافت چنین عملی را تنفیذ وصیت نامه گویند

امتیاز این مقاله :
به این مقاله چه امتیازی می دهید؟
[جمع امتیازات: 1 امتیاز شما: 5]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − یک =